ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Search
  • Ανθοδέσμη γάμου - Online stefana-gamou.gr

Ανθοδέσμη γάμου

25.00

Πληροφορίες

Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν συνεννόησης (Κωνσταντινουπόλεως 33, Άνω Ηλιούπολη, 163 42ι)

∆ωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Πληρωμή με κατάθεση ή πιστωτική κάρτα με έως και 24 άτοκες δόσεις

Κωδικός: 21174890 Κατηγορία:

Ανθοδέσμη γάμου
Τα τελευταία χρόνια, τα τεχνητά λουλούδια έχουν γίνει σχεδόν αδιάκριτα από τα αληθινά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνθέσεις από υφάσματα, πλαστικά ή κερί κλαδάκια με φωτεινά μπουμπούκια είναι δημοφιλείς στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, εξοχικών σπιτιών, διακοσμητές και διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Αλλά ακόμη και στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας και των ασυνήθιστων πραγμάτων, υπάρχουν δεισιδαίμονες απόψεις που αμφιβάλλουν για το αν είναι δυνατόν να διατηρηθούν τεχνητά λουλούδια στο σπίτι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ανθοδέσμη γάμου
Ρομαντική ανθοδέσμη, από διάφορα λουλούδια σε απαλά χρώματα. Ιδανική για ιδιαίτερες διακοσμήσεις και ξεχωριστές χειροποίητες κατασκευές
Διαστάσεις 30 cm

ΛΕΠΡΟΜΕΡΕΙΕΣ

Υπάρχουν επίσης καλά σημάδια που υπόσχονται ευτυχία στους ιδιοκτήτες του floral ντεκόρ.

  • Οι οπαδοί των αρχαίων κινεζικών διδασκαλιών του Φενγκ Σούι είναι σίγουροι ότι οι διακοσμητικές ανθοδέσμες. Απορροφούν όλη την αρνητικότητα σαν σφουγγάρι, εκπέμποντας καλή ενέργεια αντί για σκάνδαλα και θυμό. Αυτή η πεποίθηση ισχύει ακόμη και για κεντημένα τριαντάφυλλα, αραβοσίτου ή μαργαρίτες σε πίνακες ζωγραφικής, τραπεζομάντιλα.
  • Εάν πιστεύετε σε καλά πράγματα, τα στοιχεία διακόσμησης με λουλούδια θα φέρουν μόνο ευτυχία και χαρά, χρησιμεύοντας ως φυλαχτά από τις κακές δυνάμεις. Το κυριότερο είναι να μην αγοράζετε τεχνητά κλαδιά από πουπουλένιο γρασίδι, καλάμια και κισσό, που φέρνουν προβλήματα στο σπίτι· αυτή η δεισιδαιμονία δεν ισχύει για άλλα ανθοφόρα φυτά.


Εμείς με την σειρά μας, θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε στην σωστή επιλογή για ότι αφορά το δώρο είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Online Agora www.stefana-gamou.gr

Στο 2114224719
μέσω e-mail :
[email protected]
Κατάστημα :
Κωνσταντινουπόλεως 33  Άνω Ηλιούπολη

Αποστέλλουμε στο εξωτερικό  με Courier όπως η FedEx και η UPS.