ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Κάτι παλιό ………μπορεί να γίνει καινούργιο!
Νέα ζωή για τα παλιά σας κοσμήματα με την ανακύκλωση κοσμημάτων !

Έχετε χρυσά & ασημένια κοσμήματα που δεν φοράτε; Πριν τα απορρίψετε σε ένα συρτάρι η σε μια θυρίδα, μπορείτε να τα ανακυκλώσετε σε νέα κοσμήματα ή ακόμα και χρήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Αν είστε από τους ανθρώπους που πιθανόν διαθέτουν κοσμήματα παλιές κομμένες αλυσίδεςμονά σκουλαρίκιαπαιδικά δωράκια, μονόπετρα, σταυρούς, βραχιόλια, βέρες, δόντια χρυσά, χρυσά ρολόγια, πέτρες διαμάντια, μπριγιάν ρουμπίνια, (Παναγίες, ματάκια, ταυτότητες κ.τ.λ.) και γενικά, αγορά κοσμήματα και ασημικά σκεύη ,ασημένια μπολ κηροπήγια, σπασμένα κοσμήματα ,που δεν φοράτε και ξέρετε ότι υπάρχουν σε ένα κουτί ή απλά γεμίζουν μια θυρίδα απλά επισκεφτείτε μας και ανταλλάξτε ή ανακυκλώστε τα με ολοκαίνουργια μοντέρνα χρυσά κοσμήματα η ασημένια κοσμήματα του γούστου σας !

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ότι κοσμήματα η ασημικά η χρυσά ρολόγια πού δεν φοράτε Εύκολα και Γρήγορα !

Επίσης αν δεν είστε λάτρεις των κοσμημάτων μπορείτε να πάρετε την αντίστοιχη αξία του χρυσού σε χρήματα! Στο εργαστήριο KETSETZOGLOU μπορούμε να αγοράσουμε η επανατοποθετήσουμε τους πολύτιμους λίθους, των κοσμημάτων σας σε μοντέρνα και κομψά σχέδια της αρέσκειας σας !

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

ΤΗΛ 2103216185 6944863377